Fungsi

  • Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
  • Menutup semua cela dan merawat wajah
  • Mesra solat
  • Tanpa silicon
  • SPF 50++
  • Free span
  • Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark

Kandungan

Air Zam Zam, Cocos Cucifera Oil, Olea europea (olive) Fruit Oil, Viti Vinifera (grap) Seed Oil, Gluthatione, Kigela Africans Fruit Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis, Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E.

Cara Penggunaan

Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja.

Kulit Normal:

Tekap bedak seperti biasa

Kulit Kering:

Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.

Kulit Berminyak:

Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.

Kulit Sensitif:

Guna bedak jangan lebih dari 4 jam

Guna selang sehari selama seminggu

Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.

Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.

Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.

Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak.

 Nota: Sebelum membuat tempahan, sila pilih jenis bedak Glowing DD Moist Cake mengikut pilihan Light, Medium atau Dark di bawah Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Glowing DD Moist Cake

 • Brands Nurraysa Beauty
 • Product Code: NO KKM NOT161002318K
 • Availability: In Stock
 • RM39.00

 • Ex Tax: RM39.00

Related Products

Nurraysa Exclusive Kabuki Brush

Nurraysa Exclusive Kabuki Brush

FUNGSI: BERUS MUKARound Blending Face Brush (Hidung/ Mulut)Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primerFlat Blending F..

RM99.90 Ex Tax: RM99.90

Nurraysa UV Krim 10gm

Nurraysa UV Krim 10gm

FungsiMelindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.KandunganSF 1632, SF 1642, Silsoft 034, Ti O2-as-61d, Yellow rs 112d, ..

RM39.00 Ex Tax: RM39.00

Nurraysa Treatment Serum 30ml

Nurraysa Treatment Serum 30ml

FungsiSebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.Boleh mengecilkan poriMnegecutk..

RM39.00 Ex Tax: RM39.00

Flawless Mineral Loose Powder

Flawless Mineral Loose Powder

FungsiMenggunakan bahan-bahan semulajadi dan teknologi nanoMerawat kulit menggunakan bahan mineralMembuat wajah nampak lebih flawlessMesra solatKandun..

RM50.00 Ex Tax: RM50.00

Nurraysa Shining Mineral Blusher

Nurraysa Shining Mineral Blusher

FungsiMerawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitifMenaikkan seri wajahMenggunakan bahan semulajadiCiri-ciri anti-penuaanTiada radikal bebasWarna tida..

RM35.00 Ex Tax: RM35.00

Miracle Eyeliner

Miracle Eyeliner

FungsiMesra solatMudah dicuciTidak comotTiada kandungan silikonTidak menghitamkan mataBukan kalis airKandunganOlive oil, Beeswax, Candelilla wax, Mari..

RM35.00 Ex Tax: RM35.00

NURRAYSA VIT C + VIT E + GLUTA PLUS

NURRAYSA VIT C + VIT E + GLUTA PLUS

FungsiMelawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrolMelindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kim..

RM99.90 Ex Tax: RM99.90

Perfect Long Lash Mascara

Perfect Long Lash Mascara

FungsiTiada silikonMesra wudhukMudah dipakaiMelentikkan bulu mataMudah dicuciWarna hitamKandunganCollagen, Aqua, Beeswax (Carnuba), Glyceryl Stearate,..

RM35.00 Ex Tax: RM35.00

Tags: Glowing DD Moist Cake